Ondernemend Leiderschap

Summer Course☀️

Hoe leid ik mijn team door de crisis? 

0
procent..

..invloed heeft een leider op de betrokkenheid van zijn of haar mensen. En dat is goed nieuws: want als manager kun je dus écht het verschil maken. Zeker nu. Hoe pak jij die invloed?

In deze Online Masterclass ontdek je in sneltreinvaart de krachtigste leiderschapsprincipes om je team gemotiveerd te krijgen en te houden. Én je leert ze ook toepassen. We gaan het samen DOEN.

Ondernemend Leiderschap zorgt voor de energieke verbinding tussen de drive van je mensen en de beleving van je klanten. Maak het verschil. Zodanig dat klanten bij je blijven, terugkomen en voor jou de marketing gaan doen. Als leider zet je dit proces ‘aan’ bij je mensen. Jij stimuleert pro-activiteit. Jouw leiderschap bepaalt de grens van het succes. 

Programma Online Masterclass

BLOK 1

Communicatie is cruciaal

  • Wat communiceer je juist wel en wat niet? 
  • Hoe ben je op een zekere manier onzeker? 
  • Welke 3 dingen willen je mensen nu van jou?

BLOK 2

Hoe krijg je je mensen mee?

  • Wat is de beste top-down strategie? Huh?
  • Waarom doet (n)iemand wat ik wil? 
  • Hoe sluit je het gat tussen intentie en gedrag?

BLOK 3

Hoe houd je de energie erin? 

  • Waar zitten de remmers en versnellers naar energie? 
  • Hoe denk je in mogelijkheden, zelfs als het onmogelijk lijkt?
  • Hoe zet je verbinding en vertrouwen op vol  vermogen? 
Masterclass met een Komma

NIEUW: Mét een komma. Wist je dat het ongeveer een maand duurt voordat je iets tot een gewoonte hebt gemaakt? Daarom laten we je na de masterclass niet in de steek. We gaan samen een maand aan de slag met elke week een nieuwe en persoonlijke challenge. En we pakken door met een Live Q&A. 

Wat krijg je?

We starten met een Online Masterclass en pakken hierna door. Daar hoef je niets voor te doen, wij komen terug bij jou. 

Online Masterclass

In een ‘top-wedstrijd’ (10.00 – 12.00), word je live online meegenomen in de fundamenten van leiderschap én hoe dit direct toe te passen. 

4 Persoonlijke Challenges

Hierna gaan we samen aan de slag met iedere week een challenge op maat, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Coaching

Extra inspiratie nodig? Stel je vraag aan Jan. Of in de besloten LinkedIn Groep. Waar we ook wekelijks tips delen. 

Live Q&A

We pakken door met een Live Q&A (11.00-12.00). Ook hier kun je je vraag of case kwijt, om daarna optimaal door te starten. 

EXTRA:  Leadershift-Box

Je ontvangt thuis de speciale leadershi(f)t-box, waar je direct mee aan de slag kunt! De inhoud is een verrassing. We kunnen al wel meegeven: er zit Jan z’n bestseller: ‘Hoe Krijg Ik Ze Zover’ in.

Jan van Setten - hoe krijg ik ze zover?

Voor wie is Ondernemend Leiderschap?  

 Voor de ondernemende mens: managers, leiders, aanjagers, die juist nu willen weten wat wel en niet werkt. Die echt willen doorpakken en hun Ondernemend Leiderschap  willen omzetten in (werk)plezier en resultaat.

Reserveer je digitale stoel.

Voor optimale aandacht en kwaliteit hebben we een  beperkt aantal plaatsen. We verwelkomen 25 deelnemers per masterclass. Schrijf je nu in. 

2 Juli Masterclass (10.00-12.00)
30 Juli Q&A (11.00-12.00)

Introductieprijs € 195

Prijzen zijn inclusief BTW. 

Wil je dit pakket voor je team bestellen? Dat kan! Neem direct contact met ons op en we helpen je verder.

FAQ

Een computer met camera en audio, en een goede internetverbinding. Dan ben je ready to go!  De Online Masterclass en de Live Q&A vinden plaats via Zoom. Via e-mail ontvang je de link naar de sessie. Kom je er niet uit, wij staan stand-by!

We willen dat je zoveel mogelijk rendement uit de masterclass haalt, daarom laten we je daarna niet in de steek. We gaan je inspireren met praktische tips en stimuleren in het doen. Iedere week ontvang je een challenge afgestemd op jouw wensen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘reanimeer’ deze week een mentaal gepensioneerde medewerker. Jouw challenge ontvang je per e-mail. Ook delen we wekelijks inspiratieshots in de besloten LinkedIn groep. Zo kunnen we ook elkaar motiveren. 

Kom je ergens niet uit en heb je extra inspiratie nodig? Vraag om hulp in de besloten LinkedIn groep. Of bel/mail Jan! De hele maand na de masterclass heb je full-access. 

Ja, dat kan zeker. Leuk! Neem contact op via jan@janvansetten.nl, of bel ons op 06-53715395. We helpen je graag!