Waarover spreekt Jan?

Jan van Setten in actie
Meer video’s van Jan zien? →

Jan van Setten  geeft energieke en interactieve lezingen met gegarandeerd een aantal eye-openers. In hoog tempo komen, op prettig confronterende wijze, inzichten en gereedschap voorbij die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Hierbij zet hij humor in als “gel voor de ziel”. Het aantal deelnemers is onbegrensd. Afhankelijk van je wensen zijn de lezingen ook uit te bouwen naar workshops.

Standaard maatwerk: Van Setten stemt zijn lezingen en workshops altijd af op het ‘DNA’ van jouw organisatie, de specifieke deelnemers, doelstellingen en de fase waarin je organisatie zicht bevindt.

 

 

Icon Lezing 1

Hoe krijg ik ze zover?

Je zit midden in een belangrijk veranderproces. Als ’trekker’ van de verandering heb je een duidelijke visie ontwikkeld en deze ook vertaald in een concreet en helder plan voor de toekomst….maar wie volgt?

Je medewerkers wachten af en blijven maar vragen stellen. Hoe krijg je ze mee?

+

icon lezing 2

De klantenfluisteraar

Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van je klant te kunnen kijken? Daar hoef je helemaal geen neurowetenschapper voor te zijn.

Waar worden (interne) klanten echt blij van en hoe komen ze steeds bij je terug?

+

icon lezing 3

Doen Doe Je Zo

Wat voor excuus heb jij of je organisatie om niet te doen wat jullie eigenlijk wél willen? Om die stap richting een nieuwe koers te zetten? Ja, maar we hebben heb geen tijd. Of ik ben te oud, te jong, heb er niet voor geleerd? Hoe ontkoppel je de mentale “Ja, maar”- remparachutes?

Ben je toerist van je eigen leven of pak je je invloed? LIVE!: Leven Is Verwarrend Eenvoudig.

+

Icon lezing 4

Jouw Team op vol vermogen

Alleen kun je sneller keuzes maken, maar samen krijg je meer gedaan. Hoe bereik je de perfecte balans? Hoe zorg je dat diversiteit in een team bijdraagt aan eenheid?

Met deze praktische tips en tools maak je van een ‘gewoon’ team een topteam!

+

Icon lezing 5

DNA-(re)set

 Als het DNA van je bedrijf helder is kunnen mensen hun resultaatgerichte gedrag eenvoudig zelf sturing geven. Dat scheelt een hoop bijsturing.

Door fusies, de snelle groei van een bedrijf of simpelweg door het verstrijken van tijd kunnen gedeelde waarden in de vergetelheid zijn geraakt of de oude gedeelde waarden niet meer gelden. Tijd voor een DNA-(re)set!

+

Op maat

 Jan stemt zijn lezingen en workshops altijd af op het ‘DNA’ van jouw organisatie en de doelstellingen. Heb je een specifieke vraag of wens die je niet terugvindt in dit overzicht?

Laat dit gerust weten in onderstaand formulier en Jan bespreekt graag de mogelijkheden en bekijkt of hij een passende bijdrage kan leveren

Lezing of Workshop aanvragen

 


Wat zeggen andere bedrijven over Jan?