Waarover spreekt Jan?

Jan van Setten in actie
Meer video’s van Jan zien? →

Jan van Setten  geeft energieke en interactieve lezingen met gegarandeerd een aantal eye-openers. In hoog tempo komen, op prettig confronterende wijze, inzichten en gereedschap voorbij die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Hierbij zet hij humor in als “gel voor de ziel”. Het aantal deelnemers is onbegrensd. Afhankelijk van je wensen zijn de lezingen ook uit te bouwen naar workshops.

Standaard maatwerk: Van Setten stemt zijn lezingen en workshops altijd af op het ‘DNA’ van jouw organisatie, de specifieke deelnemers, doelstellingen en de fase waarin je organisatie zicht bevindt.

Vind in onderstaand overzicht over welke thema’s Jan spreekt.

 

 

Hoe Krijg Ik Ze Zover?

Thema: (Persoonlijk) Leiderschap

Je zit midden in een belangrijk veranderproces. Als ’trekker’ van de verandering heb je een duidelijke visie ontwikkeld en deze ook vertaald in een concreet en helder plan voor de toekomst….maar wie volgt?

Je medewerkers wachten af en blijven maar vragen stellen. Hoe krijg je ze mee?

+

De Klantenfluisteraar

Thema: Klantgerichtheid 

Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van je klant te kunnen kijken? Daar hoef je helemaal geen neurowetenschapper voor te zijn.

Klanten kopen niet Wat je doet, maar Hoe je het doet. Waar worden (interne) klanten echt blij van? Doe niet wat de Klant vraagt, maar wat hij nodig heeft.

+

Doen Doe Je Zo

Thema: Veranderen & Innovatie

Wat voor excuus heb jij of je organisatie om niet te doen wat jullie eigenlijk wél willen?  Ja, maar we hebben heb geen tijd. Of ik ben te oud, te jong, heb er niet voor geleerd? Hoe ontkoppel je de mentale “Ja, maar”- remparachutes?

Ben je toerist van je eigen leven of pak je je invloed?

+

Teams op Vol Vermogen

Thema: Samenwerken

Alleen kun je sneller keuzes maken, maar samen krijg je meer gedaan. Hoe bereik je de perfecte balans? Hoe zorg je dat diversiteit in een team bijdraagt aan eenheid?

Met deze praktische tips en tools maak je van een ‘gewoon’ team een topteam!

+

DNA-(re)set

Thema: Management

Als het DNA van je bedrijf helder is kunnen mensen hun resultaatgerichte gedrag eenvoudig zelf sturing geven.

Door fusies, snelle groei of  simpelweg het verstrijken van tijd kunnen gedeelde waarden zijn vergeten of de oude waarden niet meer gelden. Tijd voor een DNA-(re)set!

+

Op Maat

 Jan stemt zijn lezingen en workshops altijd af op het ‘DNA’ van jouw organisatie en de doelstellingen. Heb je een specifieke vraag of wens die je niet terugvindt in dit overzicht?

Laat dit gerust weten in onderstaand formulier en Jan bespreekt graag de mogelijkheden en bekijkt of hij een passende bijdrage kan leveren.

Lezing of Workshop aanvragen

*Jan kan zijn lezing of workshop ook in het Engels geven indien gewenst. No problem!

 


Een aantal bedrijven die Jan heeft geïnspireerd..