Lezingen en Workshops

Van Setten geeft inspiratie en verrassende inzichten in (persoonlijk) leiderschap, verandering en klantgerichtheid. Hij stemt zijn lezingen en workshops af op het ‘DNA’ van jouw organisatie: de deelnemers, doelstellingen en fase waarin je organisatie zich bevindt.

Jan verzorgt sessies in binnen- en buitenland, zowel in het Nederlands als Engels. Het aantal deelnemers is onbegrensd.

Mogelijkheden

LIVE ONLINE

Digitale Boost 

Langer op afstand werken. Meer onzekerheid dan gewenst. Privé en werk loopt flink door elkaar…. Juist Nu met energie en plezier nieuwe ideeën en initiatieven creëren voor een toekomstbestendige organisatie. Waarom gaat het lukken?

Boek een Digitale Boost: je hele organisatie online op scherp. Of met een compact team case-gericht de diepte in. Meer Informatie. 

  • When the going get’s tough.. Hoe kun je op een zekere manier onzeker zijn?
  • DIM-Switch On. Hoe blijf je Denk In Mogelijkheden, ook als het onmogelijk lijkt.
  • Eerste hulp bij stress en zorg. Verwarring als voorportaal van nieuwe inzichten.
  • Close the Gap. Hoe zet je intentie om in gedrag en resultaat?

LIVE ON STAGE

Lezing

30 tot 75 minuten

Je wilt een energieke én inhoudelijke boost geven aan je event. Deelnemers moeten gemotiveerd en positief aan het denken gezet worden. Zodanig dat zij hierna zelf met praktische tips en nieuwe ideeën concreet aan de slag gaan.

Workshop

Halve tot Hele dag

Je wilt met een compacte groep op een energieke manier van gedachten wisselen. Inzoomen op specifieke cases en hier direct concrete acties aan koppelen. Samen groeien naar het volgende niveau in klantgerichtheid of (persoonlijk) leiderschap.

Wil je hierna doorpakken? Check hier de mogelijkheden. 

Thema's

Logo Persoonlijk Leiderschap

Hoe Krijg Ik Ze Zover? Hoe krijg je mensen mee van ambitie naar realiteit? Meer informatie.

Logo Klantgerichtheid

Klantgericht Ondernemen/Leiderschap Klanten kopen niet Wat je doet, maar Hoe je het doet.  Meer informatie.

Doen Doe Je Zo - Innovatie-Veranderen

Doen Doe Je Zo Hoe zet je nieuwe ideeën om in gedrag én houdt je de energie en plezier in verandering vast? Meer informatie.

Logo Samenwerken

Teams op Vol Vermogen Alleen kun je sneller keuzes maken, samen krijg je meer gedaan. Hoe bereik je de perfecte balans? Meer informatie.

Logo DNA Management

DNA Re-set Waar staan we voor en Waar gaan we voor? Hoe zorg je dat je herkend en gewaardeerd wordt op je DNA? Meer informatie.

Logo Maatwerk

Standaard Maatwerk Heb je een specifieke vraag die je niet terugvindt in dit overzicht? Jan bespreekt graag de mogelijkheden!

Voor de Doorpakkers: Geen punt, maar een Komma

Jan zorgt ervoor dat niemand de sessie verlaat zonder een Komma: Een Concrete Aanzet Tot Actie. Wat ga ik anders doen om ons doel te bereiken? Met deze Speciale Komma-acties zet je ambitie om in realiteit. 

Boek

Een bijpassend boek van Jan versterkt deze Komma én leuk om iets tastbaars mee te geven na afloop. Vraag gerust naar jouw speciale boeken-deal!

De Groei-Versneller (via App)

Verandering van gedrag is behoorlijk uitdagend. Met de juiste triggers en timing, direct toepasbaar in je eigen praktijk, word je op scherp gezet. Met een gepaste dosis fun zet je ambities om in realiteit. Klik hier voor meer informatie. 

Live Online Q&A

Een maand na de sessie een Share de Shi(F)t & de Fun PIT-STOP om ervaringen te delen en met versterkte inzichten en energie op weg te gaan. 

Uiteraard is een combinatie van bovenstaande mogelijk! We kunnen een speciaal Komma-pakket samenstellen afgestemd op jullie specifieke wensen, doelstellingen en mogelijkheden. 

 

(Digitale) Lezing of Workshop aanvragen

*Jan kan zijn lezing of workshop ook in het Engels geven indien gewenst. No problem!

Gelijk contact? Bel: 06-53715395

Dit formulier verzamelt je gegevens zodat we weten naar wie we de reactie kunnen sturen. Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie.

Video's van Jan