Podcasts met Jan

Ben je onderweg en wil je extra inspiratie of ben je gewoon benieuwd naar Jan? Beluister dan eens een van deze podcasts waarin Jan wordt geïnterviewd. 

Weet wat je zegt_1

Interview over ‘Weet Wat Je Zegt’

Eva Brouwer, veelgevraagd dagvoorzitter en presentatietrainer, vraagt Jan alles over zijn nieuwe boek ‘Weet Wat Je Zegt’. Heeft hij de kracht van taal onderschat? Wat is vitaal taalgebruik? En wat is zijn lievelingswoord?

Beluister hier de podcast. 

BNRs-Big-Five-extensielogo-voor-website_uitsnede

Dansend Leiderschap

Jan wordt geïnterviewd door presentator Roelof Hemmen. Wat is de overeenkomst tussen een dansleraar en een leider? Kun je als leider wel altijd enthousiast en optimistisch zijn – ook als het tegenzit?

Beluister hier de podcast. 

BNR Met Ben voor Homepage

Van Woorden naar Daden

Jan wordt geïnterviewd door presentator Ben Tiggelaar. En geeft antwoord op vragen als:  Hoe kom je van intentie tot actie? Hoe ga je om met lastige mensen op je werk? Hoe blijf je kalm bij tegenslag? Jan deelt zijn ervaringen en waardevolle lessen.

Beluister hier de podcast. 

De eerste aflevering van Denktank #1!

In deze podcast gaat Jan o.a. in op de vraag: hoe krijg je collega’s of klanten makkelijker mee voor je plannen? En wat doe je als ze tegenstribbelen? Hoe pareer je onbegrip of weerstand? Jan geeft raad. Naast een sprankelend interview hoor je ook 10 minuten Jan van Setten live on stage: op het seminar Psychologie van het Overtuigen van DenkProducties.

Beluister hier de podcast. 

Hoe krijg je mensen mee in organisaties? 

Organisaties passen hun manier van werken voortdurend aan. Hoe krijg je je mensen en/of collega’s hierin mee? In deze podcast interviewt Jeroen Buscher Jan van Setten over de geheimen van veranderaars. 

Beluister hier de podcast. 

Logo-Groeivoer-wit-400x400

Gedragsverandering en Persoonlijk Leiderschap

Over absolute waarheden, over hoe je het onkruid tussen je oren langzaam kan verwijderen, over een ander altijd gelijk geven in zijn emotie en over álles op het snijvlak van gedragsverandering en persoonlijk leiderschap.

Beluister hier de podcast. 

Van Weerstand naar Leerstand

In deze uiteenlopende podcast geeft Jan van Setten antwoord op vragen als: ‘Hoe krijg je anderen in beweging?’, ‘Waarom kun je beter een klant verleiden in plaats van overtuigen?’ En ‘Wat heeft er eigenlijk voor gezorgd dat Jan doet wat hij nu doet?’

Beluister hier de podcast. 

Wat maakt klantgerichtheid verwarrend eenvoudig?

In dit interview geeft Jan concrete handvatten en verrassende inzichten om snel klantgerichte stappen te maken. Met prikkelende vragen als: ‘Waar word je op beoordeeld door de klant? Intentie of Gedrag? En waar beoordeel je jezelf op?’ 

Beluister hier de podcast. 

Jan over zijn nieuwste boek L.I.V.E,

Jan vertelt over zijn boek ‘Leven is Verwarrend Eenvoudig’ en laat op humoristische wijze zien hoe je mindset bepalend is voor succes. Hij legt uit waarom een emotionele tussenrekening zo belangrijk is en wat je kunt doen met lastige collega’s op het werk. 

Beluister hier de podcast.