Podcasts met Jan

Ben je onderweg en wil je extra inspiratie of ben je gewoon benieuwd naar Jan? Beluister dan eens een van deze podcasts waarin Jan wordt geïnterviewd. 

De eerste aflevering van Denktank #1!

In deze podcast gaat Jan o.a. in op de vraag: hoe krijg je collega’s of klanten makkelijker mee voor je plannen? En wat doe je als ze tegenstribbelen? Hoe pareer je onbegrip of weerstand? Jan geeft raad. Naast een sprankelend interview hoor je ook 10 minuten Jan van Setten live on stage: op het seminar Psychologie van het Overtuigen van DenkProducties.

Beluister hier de podcast. 

Van Weerstand naar Leerstand

In deze uiteenlopende podcast geeft Jan van Setten antwoord op vragen als: ‘Hoe krijg je anderen in beweging?’, ‘Waarom kun je beter een klant verleiden in plaats van overtuigen?’ En ‘Wat heeft er eigenlijk voor gezorgd dat Jan doet wat hij nu doet?’

Beluister hier de podcast. 

Hoe krijg je mensen mee in organisaties? 

Organisaties passen hun manier van werken voortdurend aan. Hoe krijg je je mensen en/of collega’s hierin mee? In deze podcast interviewt Jeroen Buscher Jan van Setten over de geheimen van veranderaars. 

Beluister hier de podcast. 

Wat maakt klantgerichtheid verwarrend eenvoudig?

In dit interview geeft Jan concrete handvatten en verrassende inzichten om snel klantgerichte stappen te maken. Met prikkelende vragen als: ‘Waar word je op beoordeeld door de klant? Intentie of Gedrag? En waar beoordeel je jezelf op?’ 

Beluister hier de podcast. 

Jan over zijn nieuwste boek L.I.V.E,

Jan vertelt over zijn boek ‘Leven is Verwarrend Eenvoudig’ en laat op humoristische wijze zien hoe je mindset bepalend is voor succes. Hij legt uit waarom een emotionele tussenrekening zo belangrijk is en wat je kunt doen met lastige collega’s op het werk. 

Beluister hier de podcast.