Wat anderen zeggen over Jan

Allereerst wat hebben wij genoten van de workshop en veel geleerd van Jan ! Het is een Eye- opener, een spiegel en vooral ook veel humor, een prettige manier om zo samen met klantbeleving bezig te zijn.
Marjolein ter Haar, Manager Klant & Sales Support
Rabobank Zwolle
Het was een fantastische conferentie. Je hebt een super positieve flow gecreëerd. Verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. De R/V was ver boven de 1! En vanaf vandaag alleen nog bruistabletten als collega’s.
Miriam Crutzen
APG
Het was echt een inspirerende avond! Collega’s zijn enthousiast geworden. Ons doel is bereikt! Er is zoveel energie ontstaan, iedereen komt al met hele goede ideeën.
Viola van Weelden, Directiesecretaresse
Rabobank Vallei en Rijn
Jan van Setten kan een grote groep beheersen en is zeer scherp op houding en gedrag, weet ad rem te confronteren, en vaak met een duidelijk voorbeeld en/of humor.
Ferry Jansen, Hoofdinspecteur
Politie Den Haag
Vanuit leidinggevenden en medewerkers ‘top, wat een inspiratie’. De woorden ‘bruistabletjes en ik verwonder mij..’ gaan door de organisatie.
Esther Meijerink, Directiesecretarisse
Gemeente Meppel
Jan is fenomenaal in het presenteren van ‘verwarrend eenvoudige’ inzichten over het veranderen van je eigen gedrag en dat van anderen. Een spreker die je ooit gezien en gehoord moet hebben. Al is het maar eens in je leven.
Jos Burgers
Bestsellerauteur
Jan, wat heb je een energie, je passie voor positieve psychologie liet een onvergetelijke indruk achter. Hoe je met humor deze diepgaande kennis overbracht sloot helemaal aan, we hebben genoten.
Hein van Mulligen, Beleidsadviseur
Woonservice
Basics toepasbaar overal waar mensen samenwerken, met humor & inspiratie. Goed inspelend op behoeften van het publiek.
Richard Kruiswijk, Ops & IT accountmanager payment
ING
Iedereen spreekt elkaar nu aan met wijsheden van Jan en staat in een positieve stand. Al met al echt een geweldige opbrengst! Ik denk dat we hier nog veel profijt van gaan hebben.
Jaimy van den Broeke, Locatieleider
Middelbareschool de Piloot
De adviezen van deze man zijn goud waard. Eén ochtend is eigenlijk tekort. Het was enorm lezen. Ik heb genoten van de bijeenkomst met een dikke 10 plus.
Gerard Holleman
ASVZ
Het was een groot succes, naast de opening heeft hij ook 2 keer een workshop verzorgt en we horen alleen maar positieve geluiden. Enorm geslaagd dus.
Marjan van Veen
ROC Friese Poort
Drie jaar geleden heb jij bij ons een avond verzorgd voor het personeel over ”dansen met de klant”. Misschien weet je het nog – met de barbecue in Elspeet. Misschien dat jij je wel eens afvraagt of al die sessies die jij doet ook enig effect hebben. Bij ons is dat in ieder geval zeker zo!
Herman van Rhijn
Kliksafe
Jan van Setten weet als geen ander hoe je de weerbarstige praktijk van het winnen van klanten met humor analyseert en de geesten op scherp zet. Verwarring is tenslotte ‘het voorportaal van nieuw inzicht.
Ondernemersmagazine Sprout
We hebben veel goede reacties gehad op de workshop en jouw presentatie, luchtig maar met een duidelijke boodschap, werd enorm gewaardeerd. Complimenten!
Gert Meydam, Manager
Stipp
De snelheid en het enthousiasme. De energie en de praktische voorbeelden. Jan kan spelen met hetgeen hij vertelt. Een aanrader!
Deelnemer Training
PLUC
Het was een feest in Enschede! Uitstekende reacties op jouw performance! Gaaf dus.
Theo Wieleman,Senior Contractmanager
Gastransport Services
Namens Edin Dental Academy wil ik je bedanken voor je bijdrage aan het succes van Klantpasta! 2018. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag die in teken stond van eigenwijsheid. De reacties van deelnemers op jouw sessie waren heel lovend.
Séla Diender
Braam Events Amsterdam
Wat hebben wij van jou genoten afgelopen vrijdag! We hebben enorm gelachen maar de boodschap die je wilde overbrengen is ook zeker binnengekomen. Mijn complimenten daarvoor!
Annemieke Kok
Remeha