Succes Niet Verzekerd

Maar voor JOU wel

Zin in energie, inspiratie en veerkracht. Dan zien we jou graag op 23 september! Richard de Hoop, Jan van Setten en Joseph Oubelkas geven DE digitale energie boost van het jaar.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

23 september | 16.00u – 18.00u
Digitaal Ticket (29 Euro)
Prijzen zijn exc. BTW

Boek hier je virtuele stoel.

Prijzen zijn exc. BTW

Met 3 Topsprekers

Richard uitgesneden

Richard De Hoop 

‘Hoe vind je veerkracht wanneer het dierbaarste uit je leven wordt gerukt..’

Richard is een, internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte “homo ludens” gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een 4 tal bedrijven in de HRM dienstverlening opgezet en 2 daarvan in 2006 verkocht.

Joseph Oubelkas

‘Hoe je met doorzettingsvermogen en de juiste focus kunt bereiken wat jij wilt..’

Uit zijn jarenlange, onterechte gevangenschap zijn de bestseller 400 brieven van mijn moeder (2011) en het vervolg Gezondheid Liefde Vrijheid (2014) voortgekomen. Sindsdien reist Joseph vanuit zijn thuisbasis in Maastricht heel Nederland door en de wereld over om te vertellen wat hij meegemaakt en geleerd heeft. 

Joseph Uitgesneden
Jan van Setten

Jan van Setten

‘Niets is simpeler dan zaken in gewikkeld maken..’

Toen Jan in april 2013 te horen kreeg dat hij uitgezaaide lymfeklierkanker had raakte hij aardig in verwarring. Hoe ging hij toch terug naar de eenvoud, zelfs in deze moeilijke periode?
Jan is een van de meest gevraagde Nederlandse sprekers . Via zijn lezingen en workshops bereikt Jan duizenden mensen, in binnen- en buitenland, op inspirerende wijze en met een dosis humor en energie.

Boek hier je virtuele stoel

Heb je vragen over de Winkel of je bestelling? Neem dan een kijkje op onze klantenservice-pagina. Of mail je vraag naar: winkel@janvansetten.nl We helpen je graag verder!