De Groeiversneller

Kort en Krachtig Praktisch Toepasbaar Interactief en Verrassend

Na een lezing of workshop van Jan zit iedereen vol energie en inspiratie. Jullie willen nu écht samen doorpakken. Maar hoe? Er is beperkt tijd en je wilt snel stappen maken. 

Dat kan nu met: De Groeiversneller! Een snelle, leuke én persoonlijke manier om de ontwikkeling van jouw team/bedrijf op vol vermogen te zetten.

Ontdek het zelf👇

Wil je meer weten over de Groeiversneller in combinatie met een sessie van Jan? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

Waarom zou je als organisatie?

HOOG DOE RENDEMENT

De Groeiversneller zorgt ervoor dat deelnemers
écht aan de slag na een lezing of workshop. De inspiratie en tips zijn afgestemd op de praktijk van je mensen en direct inzetbaar.

BETROKKENHEID EN GROEI ‘TRIBE’

Je mensen krijgen op hetzelfde moment triggers, mini challenges en inspiratie. Er ontstaat ‘buzz’: mensen gaan met elkaar het gesprek aan en dagen elkaar uit. Een gezamenlijke groei-mindset is geboren.

FUN

Door het gebruik van ‘Learning Bytes’: korte, verrassende inspiratieshots, blijven je mensen geboeid en getriggerd. Ze besteden meer tijd aan hun ontwikkeling, zonder dat ze het door hebben!

Telefoonshot Algemeen 1

Waar onderscheidt de Groeiversneller zich in?

  • Met stip op 1 staat: de persoonlijke aanpak. De inspiratie en tips zijn écht afgestemd op het DNA van je organisatie en situatie van je medewerkers.
  • De Groeiversneller sluit aan op hoe je brein werkt. De inspiratieshots worden makkelijk overgedragen naar het lange termijn geheugen. En blijven zo van onbeperkte waarde.
  • En het is leuk! De eerste 3 letters van je FUNctie, zijn niet voor niets FUN. Deelnemers worden op een positieve manier gestimuleerd. Geen slappe reminders, maar inspirerende triggers.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Groeiversneller in combinatie met een sessie van Jan?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

Ps. OF schrijf je in voor de speciale Masterclass Tweedaagse: Hoe Krijg Ik Ze Zover? Na deze Masterclass blijf je getriggerd door de Groeiversneller! 

Locatie Kaap Doorn