Waar Gaan en Staan Wij Voor?

We geloven dat je veel minder regels en procedures als organisatie nodig hebt wanneer de waarden die werkelijk gedeeld worden in het hart leven.

Hierdoor kun je als medewerker jezelf veel makkelijker sturing geven. En als manager eenvoudig bijsturen. 

Dat klinkt goed, zul je denken.. Maar hoe zit dat eigenlijk met de gedeelde waarden en zo’n kraakheldere visie bij jullie? Wat kun je verwachten als je met ons zaken doet? 

Jan & team Verwarrend Eenvoudig staan voor:

We gaan voor:

Door het geven van verwarrend eenvoudige inspiratie krijgen mensen de energie en het (zelf)vertrouwen om optimaal de regie te nemen voor een succesvoller en mooier (business)-leven.

Waar blijkt dat uit?

Gedrag is uiteindelijk het enige dat telt. Dus waar blijkt bovenstaande eigenlijk uit? Wanneer je met ons zaken doet kun je dit terug zien in de volgende 7 punten: 

1. Middels (online) lezingen en workshops, boeken, ons FAQ platform, de maandelijkse Inspiratieflits en social media zoals Instagram en LinkedIn geven we energieke en verwarrend eenvoudige inspiratie. Altijd met een komma: niemand gaat de ‘zaal’ uit zonder een leuk en zinvol idee waar hij gelijk wat mee wil in de praktijk. 

2. Door de presentaties en workshops volledig af te stemmen op het DNA van jouw organisatie is de inhoud herkenbaar en direct toepasbaar. We inspireren je hierbij prettig af te rekenen met excuses en te denken in mogelijkheden. Dit geeft (zelf)vertrouwen om optimaal de regie te nemen.

3. En dit allemaal voor een succesvoller en mooier (business)-leven. Het beste blijkt dit natuurlijk uit alle reacties van deelnemers en bedrijven zelf: een aantal vind je hier!

4. Plezier en Humor: Wat zijn de drie eerste letters van je FUNctie? Precies FUN. En dat vinden we dan ook erg belangrijk. Als je doet waar je plezier in hebt, word je steeds beter. Als je beter wordt, creëert dat steeds meer plezier. Een impressie? Klik hier.

5. Ontwikkeldrang: We willen het steeds beter en leuker doen. 

  • Met De Groeiversneller – een snelle, leuke én persoonlijke app om je ontwikkeling op vol vermogen te zetten – kunnen deelnemers ook na een seminar doorpakken en scherp blijven. 
  • We krijgen vaak de vraag of Jans besteller ‘Hoe Krijg Ik Ze Zover?’ in het Engels verkrijgbaar is. Daarom werken we nu aan een vertaling! Vanaf 22 januari 2024 zal het boek beschikbaar zijn! We lanceren het tijdens ‘The Stairway To Commitment’, ons eerste eigen Engelstalige seminar! Be there;) 
  • Wil je in een compacte groep aan de slag met tips en inspiratie? We verzorgen de Masterclass Hoe Krijg Ik Ze Zover waarbij je in een kleine groep aan de slag gaat en coaching krijgt op 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘤𝘢𝘴𝘦. 

6. Vrijheid in Verbondenheid: Wanneer je bij én met ons werkt kun je altijd jezelf zijn. Je kiest zelf hoe, wanneer en waar je werkt, zodanig dat het bijdraagt aan waar we met elkaar voor gaan. Zo gaan we ook om met onze klanten: we maken niemand tegen z’n zin gelukkig. 

7. Een verschil maken: We doen niet zomaar wat een klant vraagt. We doen wat een klant écht nodig heeft. Zo was een reactie van een klant: ‘Voelde mij echt weer even verbonden met de rest van het bedrijf. En dat is net wat we weer nodig hadden! – Klant Motrac’ Ps. Ben je niet blij? Dan mag je bij ons niet betalen.. 

Wil je zelf weten hoe je de eerste stappen zet naar een heldere visie en gedeelde waarden? Of hoe je de huidige waarden kunt versterken? Bekijk dan eens dit artikel.

Meer weten?

Wil je meer weten over alle mogelijkheden met Jan van Setten?

Team Verwarrend Eenvoudig

Renée van Setten – Office Manager 

Jan van Setten – Spreker, Auteur

Carline van Setten – Content Marketeer

Ja, je ziet het goed! Wij zijn ook een trotse familie.