Bestsellers

'Praktische tips en handvatten op heldere wijze weergegeven.'

Jan van Setten is een van de bestverkopende managementauteurs van Nederland. Zijn boeken bezetten al jaren een top positie van Managementboek.nl. Klik op een besteller naar keuze voor meer informatie👇 

Weet Wat Je Zegt

Nét uit!

Wat is voor jou de grootste uitvinding aller tijden? Ik denk niet dat taal hierbij hoge ogen gooit. Het is zo gewoon dat we kunnen denken, spreken en schrijven. Maar, is dat wel zo? Wordt het niet eens tijd dat we taal een stevige herwaardering geven?

Wat zeg je eigenlijk écht op basis van de oorspronkelijke betekenis van woorden? Hoe kun je vi-taal taalgebruik inzetten om op nieuwe ideeën te komen, te inspireren, overtuigen en met een frisse blik een nieuwe werkelijkheid te creëren?

Het boek is in onze webshop verkrijgbaar met 2 verschillende omslagen. Kies de omslag die bij jou (of jullie) past!

Leven Is Verwarrend Eenvoudig

'Zeker een aanrader!'

Dit boek gaat je leven niet veranderen, dat ga jezelf doen. Zodanig dat je de hoofdrolspeler wordt in je eigen leven en dat leven een stuk lichter kunt maken, als je de mentale natuurwetten (her)ontdekt die voor het grijpen liggen. 

Hoe Krijg Ik Ze Zover

Boek 'Hoe krijg ik ze zover?'

Bekijk ‘m hier in het Engels!

Ruim 4 jaar in de top 100 van Managementboek.

Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. En hoe je ze met glashelder management door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt. 

Hoe Krijg Ik Ze Zover is nu ook in het Engels verkrijgbaar.

De Klantenfluisteraar

Jan van Setten - de klantenfluisteraar

'Praktisch goed uitvoerbaar, en het werkt!'

Wil je weten waar (interne) klanten echt blij van worden en hoe ze steeds bij je terugkomen? Hoe je de klant voor je kunt winnen, zodat zowel hij als jijzelf plezier hebt in het zakendoen.