Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzicht en inspiratie op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering.

Spreker

Jan is een van de meest gevraagde Nederlandse sprekers. Via zijn lezingen en workshops bereikt Jan duizenden mensen, in binnen- en buitenland, op inspirerende wijze en met een dosis humor en energie. 

Bestsellerauteur

Al Jan zijn boeken stonden in de Nederlandse Management Top 3. ‘Hoe Krijg Ik Ze Zover’ zelfs een jaar in de top 10. En zijn nieuwste boek ‘Leven Is Verwarrend Eenvoudig’, uitgekomen in februari 2018, is inmiddels voor de 4e keer gedrukt. 

Ervaring

Met zijn praktijkervaring als commercieel en algemeen manager bij bedrijven als Nestlé en Alcoa, studieachtergrond (MBA), én de beste ideeën van grote denkers, levert Jan gegarandeerd toepasbare eye-openers. 

Jan door de jaren heen


Roots

Opgegroeid in Rotterdam-Zuid

VWO

Na het VWO, zijn werkzame leven gestart bij Moret en Limperg (tegenwoordig Ernst & Young / EY) en vanuit accountancy doorgerold naar commercie en marketing.

MBA

Door de wol geverfd bij bedrijven als Nestlé en Alcoa in commerciële en algemene managementfuncties en ondertussen op kosten van de zaak zijn MBA gehaald.

Positieve agressie

Na verschillende bedrijven te hebben opgebouwd van Europa tot in Rusland, richtte hij in 2000 met drie andere ‘vrijheidstrijders’ de Business Innovation Group op voor coaching, training en advies. Dit als positieve agressie tegen het verlies van plezier, zuiverheid en resultaat in managementland.

Spreker en Auteur

Carriere uitgebouwd als spreker en auteur op de gebieden ondernemerschap, klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatie verandering. Via zijn lezingen en workshops heeft hij inmiddels tienduizenden mensen op inspirerende wijze en met een dosis humor en energie bereikt.

Bestseller

In 2010 verscheen Jans eerste boek ’Hoe krijg ik ze zover?’. Genomineerd voor Managementboek Van Het Jaar. Het boek bezette zelfs 53 dagen de nummer 1 positie en ruim 4 jaar de top 100. Zijn tweede boek ’De Klantenfluisteraar’ stond al bij voorintekening in de top 10 van best verkochte boeken en bereikte ook

Best beoordeelde seminar

Meerdere keren is het seminar ‘De Klantenfluisteraar’ van Jan uitgeroepen tot best beoordeelde seminar van Denkproducties.

Best gewaardeerde spreker

Jan is door u meermaals verkozen tot best gewaardeerde spreker op de Week van de Ondernemer.